Vi har omfattende utvalg av Doosan i Mo i Rana

Bjørklund Mek. Verksted AS i Mo i Rana fører Doosan i vårt sortiment. Vi tilbyr et omfattende utvalg av gaffeltrucker og anleggsmaskiner fra den anerkjente produsenten Doosan - samtidig som vi også tilbyr service på maskinene. Vi har nøye valgt ut Doosan som vår leverandør, da denne produsenten imøtekommer alle våre strenge krav til kvalitet og funksjonalitet. Doosan er det fornuftige valget for kravstore kunder i både industrien og entreprenørbransjen. I tillegg til maskiner fra Doosan har vi også produkter fra blant annet BobCat og Fassi.

Har du behov for service av din Doosan-maskin kan vi bistå deg fra vårt velutstyrte verksted. Her kan vi foreta service, reparasjoner, overhalinger av motorer, gearkasser og transmisjoner til alle typer maskiner. Vi har også mulighet for å utføre sertifisering og årskontroller av alle typer kraner, maskiner og utstyr. Dersom du ønsker ekstrautstyr tilbyr vi et stort sortiment av utstyr for ulike gaffeltrucker og anleggsmaskiner.

Vi har Doosan-kunder fra hele Nordland

Vår gunstige beliggenhet i Mo i Rana gjør at vi har kunder fra hele Nordland. Vi har oppbygget en omfattende portefølje av fornøyde kunder, og vi kan skreddersy løsninger for forskjellige behov.


Om du ønsker mer informasjon vedrørende maskiner i Nordland fra Doosan er det bare å ta kontakt.