Vi er spesialister på gaffeltruck i Mo i Rana

Bjørklund Mek. Verksted AS i Mo i Rana tilbyr både salg og service av gaffeltruck og anleggsmaskiner. Vi har etablert oss som en allsidig bedrift, som i tillegg til stor kompetanse på gaffeltruck også kan bistå på en rekke ulike områder innen teknikk og mekanikk. Når det gjelder gaffeltruck har vi nøye valgt ut produsenten Doosan. Vi har satt opp en rekke kvalitetskriterier og krav som Doosan imøtekommer på alle måter. Med andre ord er en gaffeltruck fra oss et produkt i beste kvalitet - og som tåler de påkjenningene røff bruk byr på.

Vi kan også tilby grundig service av din gaffeltruck. Vi har et velutstyrt verksted slik at vi kan foreta service, reparasjoner, overhalinger av motorer, gearkasser og transmisjoner til alle typer maskiner. I tillegg kan vi utføre sertifisering og årskontroller av alle typer kraner, maskiner og utstyr. Vi har også et sortiment av ekstrautstyr for gaffeltruck og andre anleggsmaskiner.

Vi kjennetegnes av kvalitet og kompetanse

Vår solide innsats over en årrekke har bidratt til en stor portefølje av fornøyde kunder i industrien og entreprenørbransjen i Rana og omegn. For oss er det avgjørende at våre kunder alltid kan ha tillit til våre løsninger. Med vårt høye kompetansenivå og kompromissløse fokus på kvalitet er vi derfor det trygge valget når du ønsker å kjøpe gaffeltruck eller anleggsmaskiner.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende gaffeltruck - eller ønsker service.