Avdeling for hydraulikk i Mo i Rana

Trenger du en ekspert på hydraulikk? Bjørklund Mek. Verksted AS i Mo i Rana er en allsidig bedrift med erfaring og kompetanse på en rekke områder innen teknikk og mekanikk - og hydraulikk er et av våre viktige satsningsområder. Vi har en egen avdeling som er spesialisert innen hydraulikk og pneumatikk. Med vår solide kompetanse, lange erfaring og avanserte fasiliteter er vi derfor det trygge valget når du trenger produkter og tjenester innen hydraulikk.

Vår avdeling innen hydraulikk og pneumatikk kan hjelpe deg med flere ulike områder. Blant annet kan vi bistå med salg/service og reparasjoner av hydraulisk utstyr, som for eksempel pumper, motorer, ventiler og hydraulikksylindre av alle fabrikat. I tillegg har vi eget verksted og lager for tetninger og stempelstenger. Vi er dessuten forhandler for Parker Hannifin Nord Norge.

Hydraulikk-avdeling som imøtekommer ditt behov

Vi har kapasitet og kompetanse til å påta oss selv krevende og omfattende oppdrag innen hydraulikk for kravstore kunder. Vi baserer alle våre aktiviteter på kontinuerlig oppdatert kunnskap og benytter utelukkende anerkjente underleverandører.


Uansett dine behov innen hydraulikk kan vi bistå deg. I oss har du en pålitelig leverandør som siden vår etablering har blitt et naturlig førstevalg for industrien og entreprenørbransjen i vårt lokalområde.


Har du behov for ytterligere informasjon vedrørende vårt tilbud innen hydraulikk i Mo i Rana er det bare å ta kontakt.