Mekanisk vedlikehold

Det kan koste deg dyrt som bedrift om maskinene du bruker for å utføre jobben ikke fungerer optimalt. Derfor er det viktig å vedlikeholde alt av utstyr og være sikker på at alle delene er i orden. For noen anleggsmaskiner er mekanisk vedlikehold pålagt og må utføres minst en gang i året. Men for andre maskiner er det ikke nødvendigvis pålagt, men det er allikevel viktig at dette utføres regelmessig.


Mekanisk vedlikehold inkluderer full undersøkelse av maskinen eller utstyret. Her vil mekanikeren se etter slitasjeskader, manglende deler eller mer generelle skader som har oppstått siden sist.


Vedlikehold og sertifisering av kraner, utstyr og maskiner

Våre mekanikere har lang erfaring med anleggsmaskiner til å sørge for at ditt utstyr er riktig vedlikehold og holder mål. Vi utfører årskontroller og sertifisere alle typer kraner, utstyr og anleggsmaskiner. Bjørklund Mek Verksted selger også både nytt og brukt utstyr og maskiner. Du kan se utvalget av brukte maskiner her, og lese mer om de nye maskinene vi tilbyr her. I vårt vareutvalg finner du merker som Parker Hannifin, Doosan og Montabert.


Har du spørsmål om mekanisk vedlikehold og ønsker å ta en prat om hvordan dine problemer kan løses kan du ta kontakt med Bjørklund Mek Verksted AS.