Overhaling av motor

Våre mekanikere overhaler de fleste diesel- og bensinmotorer. Når du leverer din motor vil den bli demontert og grundig rengjort. Slik vil det bli mulig å sjekke alle deler for feil eller skader. Vi vil også sette opp en liste over hvilke jobber som må utføres og sende den over til deg for godkjenning. Slik vil du kunne få både et prisoverslag og tidsestimat før vi starter selve jobben.


Vi ser ofte at det dannes sprekker i blokker og topplokk. Det er også viktig å sjekke dieselrustning, veivakslinger og lignende grundig. En grundig overhalt motor vil kunne fungere tilnærmet en helt ny motor av samme type. I tillegg til overhaling av motor utfører vi service, reparasjoner og overhalinger av gearkasser og transmisjoner til alle typer maskiner.


Bjørklund Mek Verksted selger både nye og brukte kraner, utstyr og anleggsmaskiner. Mekanikere ved vårt verksted kan reparere, vedlikeholde og sertifisere dine maskiner og utstyr. Dette gjør at du kan være sikker på at det tåler jobben du skal utføre. Godt vedlikehold sparer deg både tid og penger i det lange løp.


Har du spørsmål om overhaling av motor eller ønsker å finne ut mer om vårt verksted kan du ta kontakt her.