Service verksted

Bjørklund Mek Verksted AS er et allsidig serviceverksted som tar på seg oppdrag av alle slag. Vi er et maskineringsverksted som utfører reparasjoner og vedlikehold av anleggsmaskiner, kraner og annet relatert utstyr. Våre mekanikere utfører også reparasjoner av hydraulisk utstyr som pumper, ventiler, motorer og hydraulikksylindre av alle fabrikat. Her i Mo i Rana har vi også eget verksted og lager for tenninger og stempestenger.


Bred erfaring og sterk kompetanse

Bjørklund Mek Verksted AS har i samarbeid med ingeniørselskapet Industriprosjekt AS produsert en rekke spesiallagede maskiner og utstyr som brukes til betjening av ovner/tappedørker ved en rekke smelteverker både i Norge og på Island.


I tillegg selger vi både nye og brukte kompressorer, samt reparerer de du har allerede om det skulle være nødvendig. Vi har gjennom de siste årene utviklet oss til å bli spesialister innen plate-, sveis- og maskineringsreparasjoner så du kan føle deg trygg på at vi utfører en solid jobb.


Vi selger også en rekke ulike nye og brukte anleggsmaskiner, inkludert gaffeltrucker og kompressorer. Du kan se en oversikt over de siste tilgjengelige brukte maskinene her.


Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om vårt serviceverksted kan du ta kontakt her.