Vi har hjullaster i sortimentet

Hjullaster i beste kvalitet får du hos Bjørklund Mek. Verksted AS. Når du kjøper hjullaster er det viktig å ha tillitt til at den tåler røff og hardhendt bruk i ulendt terreng. En hjullaster fra oss, er en hjullaster i beste kvalitet og som tåler de påkjenningene som industrien og entreprenørbransjen byr på. Vi fører hjullaster fra Doosan, da dette er en ledende aktør når det gjelder produksjon av hjullaster som imøtekommer våre strenge kvalitetskrav. Dette er med på å gi deg visshet om at du alltid kan forvente en hjullaster som dekker alle dine behov og ønsker når du handler hos oss.

I tillegg til hjullaster kan vi også tilby gaffeltrucker og andre anleggsmaskiner. Vi innehar også et velutstyrt verksted som gir oss muligheten til å utføre service av ulike maskiner og motorer. Vårt kompetansefelt dekker mange ulike områder, og vi kan skreddersy våre løsninger slik at de passer for akkurat deg. Vi møter alle våre kunder i øyehøyde og strekker oss alltid så langt som mulig for å innfri alle dine behov.

Hent din nye hjullaster i Mo i Rana

Vi er en fleksibel aktør som siden vår etablering har inntatt en posisjon som naturlig førstevalg for en rekke forskjellige og kravstore kunder i vårt lokalområde. Vi har gunstig beliggenhet i Rana og har derfor kunder fra hele Nordland.


Har du spørsmål vedrørende salg eller service av hjullaster i Nordland er det bare å kontakte oss.