Vi er spesialister på kompressorer i Nordland

Bjørklund Mek. Verksted AS i Mo i Rana tilbyr salg og service av kompressorer i ulike størrelser. Vårt sortiment av kompressorer er nøye valgt ut slik at du får tak i kompressorer i beste kvalitet. Kun de kompressorer som lever opp til våre strenge krav til kvalitet og funksjonalitet har fått bli en del av vårt utvalg. I tillegg til salg av kompressorer tilbyr vi også grundig service. Vi har eget verksted med avanserte fasiliteter slik at vi kan gi optimal service på kompressorer.

I oss har du en veletablert og allsidig bedrift med mange års erfaring og solid kompetanse på en rekke områder innen teknikk og mekanikk. Vår sans for kvalitet og vedvarende leveringsstabilitet i forhold til både produkter og tjenester har gjort oss til et naturlig førstevalg for en rekke ulike kunder i industrien og entreprenørbransjen i vårt lokalområde. Når bare det beste innen kompressorer er bra nok for deg, kan Bjørklund Mek. Verksted AS med andre ord imøtekomme dine behov og ønsker.

Vi leverer kompressorer til hele Nordland

Vår sentrale beliggenhet i Mo i Rana gjør at vi har kunder fra hele Nordland. Vi har siden vår etablering bygget opp en stor portefølje av fornøyde kunder.


Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende vårt tilbud innen kompressorer i Nordland er det bare å kontakte oss.